Logo Qlam
Corrons de tall automàtic.
Introductor automàtic de fulls.
Taula d'entrada manual màquina SAB.

Qlam, LAMINADORAS Y MAQUINÀRIA GRÀFICA

QUÈ ÉS QLAM?

Qlam® és una empresa formada per un equip de persones amb una gran experiència en el sector de les arts gràfiques i concretament en el camp del laminatge. Il·lusió, entusiasme i treball és el que està portant a Qlam® a ser considerada una empresa seriosa, responsable i reconeguda en el sector de les gràfiques. Qlam® és una empresa familiar dirigida des dels seus inicis amb savis i seriosos criteris avalats per mes de 35 anys d'experiència. Al llarg de la seva història sempre s'ha envoltat del millor equip humà per aconseguir un producte i un servei que deixés satisfets als nostres amics clients L'equip humà de Qlam® porta vinculat al sector de les arts gràfiques des dels anys 70. En 1977 construeixo la primera màquina de plastificar , sent pioners nacionals en la producció d'aquest tipus de màquines.

UN EQUIP DE PROFESSIONALS

Aplicant l'experiència en enginyeria mecànica i els consells de professionals de les arts gràfiques, en tota la seva història Qlam® ha invertit contínuament en R+D, per aplicar a les seves màquines les noves tecnologies i cobrir les noves necessitats del mercat. Tot això ha estat possible pel treball de recerca de la nostra oficina tècnica, l'experiència en el camp de construcció de maquinària i pels consells dels professionals de les arts gràfiques, als quals sempre s'ha tingut en compte a l'hora d'incorporar noves millores a les nostres laminadores.

AMB FORTA VISIÓ DE FUTUR

Tot això, ha portat a Qlam® a una posició capdavantera en el sector, sent la principal empresa nacional en la construcció de laminadores, amb un reconeixement tant nacional com a internacional. Es pot dir que és una empresa en contínua expansió, que en l'actualitat està ampliant les seves xarxes comercials per diversos llocs del món.

image description
DISSENY PERSONALITZAT

Dissenyem productes sobre la base de les necessitats dels nostres clients, adaptant els existents o creant nova maquinària.

SUPORT TÈCNIC

Oferim les millors solucions, tant en maquinària nostra com d'altres marques, pensant sempre en la millora de la productivitat i qualitat dels nostres clients.

NOUS HORITZONS

Ens agrada reinventar-nos i treballar amb altres sectors fora de la indústria gràfica.


+ INFO!

MÀQUINES DE PLASTIFICAR

DIFERENTS TIPUS DE MAQUINÀRIA ADAPTADA A LES NECESSITATS DELS CLIENTS

ÚLTIMES NOVETATS

DESCÚBRE NOTÍCIES RELACIONADES AMB QLAM® I EL SECTOR GRÀFIC

Qlam®

Pol. Ind. Can Jardí
Compositor Schumman 30
08191 RUBÍ (Barcelona)

Tel.(+34) 93 697 56 76
comercial@qlam.es

CONTACTE

Si tens algun dubte, o vols consultar-nos alguna cosa, t'ho posem fàcil!
Tot un equip de tècnics qualificats al teu abast per solucionar totes les teves inquietuds, sense compromís.

He llegit i accepto la política de privadesa.

Moltes gràcies!
Hem rebut el seu missatge correctament.